Lifetime events

At Panache, we create events that last for a lifetime.
We'll leave you behind with magical memories.

Our work

Our standards

Magically simple.

The art of simplicity is a puzzle of complexity. We create events that make sense, we remove clutter and focus on emotion and creating memories.

Simply magnificent.

The word magnificence comes from the Latin “magnum facere”, which means to do something great. We aim to please and create events that have a certain ‘panache.’

Create Mystery.

Less is more. We want to create events that feel natural, organic and yet immerse you, make you forget about the day to day life. We want to create mystery.

What we do

01 Corporate events

Eventbureau Panache luistert aandachtig naar het verhaal van je merk of project. Ongeacht welk soort evenement, brand activation of incentive je in gedachten hebt, wij gaan op zoek hoe we je bedrijf op zijn best in de kijker kunnen stellen. Op een duurzame manier, want herinneringen zijn broos en tegelijk veelzeggend.

Onze troeven? Creativiteit, perfectionisme, stijl en efficiëntie. Het zijn voor ons de pijlers van een geslaagde organisatie, ook al is het niet altijd vanzelfsprekend om ze te verenigen. Bij Panache houden we van uitdagingen. En we houden resoluut de vinger aan de pols. Dat illustreren onze voorbije events des te meer. Nieuwsgierig? We kijken ernaar uit om je te gidsen door onze portfolio.

02 Private events

Het heeft vaak iets stresserends, zo’n grootse party. Toch kan zelfs een majestueus event een serene rust uitstralen. En ook de weg ernaartoe, tenminste als je de juiste partner in de arm neemt.

Met zijn ontwapenende aanpak en rits aan ideeën zet Panache de toon voor een ongeëvenaard feest. Dimitri Verschueren en zijn team lanceren verrassende ideeën, geprikkeld door trends, wikken en wegen je budget en verwachtingen en vertalen dit naar een sterk party concept, geïnspireerd door goeie smaak. Panache ontfermt zich over je feest tot in de puntjes, van je locatie over je uitnodiging tot je tafeldecoratie. Steevast met een duidelijke signatuur en een scherp oog voor jouw stijl. Het resultaat? Onmiskenbaar bruisende feesten. Verfijnd en nooit voorspelbaar.

Everybody loves a good party
Elvis Costello All I want
is a night
of glory
Contact us

03 Projects

Events die niemand onbewogen laten. Dat is het uitgangspunt van Panache.
Evenementenbureau Panache heeft alles in huis waar een onvergetelijk project om vraagt: expertise, perfectionisme en een scala aan creatieve ideeën. Met een hartelijke babbel en veel geduld transformeren Dimitri Verschueren en zijn enthousiaste team zelfs de grootste ambities in een realistisch project. Heb je een project in gedachte dat je graag uitgewerkt ziet, Panache is waarschijnlijk de ideale partner om stapsgewijs een vaag project waar te maken.

Contacteer ons

Let’s meet up for a friendly coffee